Sød og personlig fødselsplakat

26 July 2019 Maria Laugesen

editorial

En fødselsplakat eller dåbsplakat er en type plakat med barnets navn og fødselsdato, som oftest gives til det nyfødte barn. Der vil også typisk være andre detaljer såsom fødested, tidspunkt, længde, vægt eller måske en personlig hilsen. Og så er plakaten selvfølgelig designet på en sød og flot måde med skønne farver og sød udsmykning, så den passer perfekt til børneværelset.

Med en fødselsplakat får du et evigt minde til barnet, som er både sødt og personligt. Det er en oplagt ting at lave til sit eget nyfødte barn som dekoration til børneværelset, eller at give i dåbsgave når ens nære familie eller venner får en lille ny. Fødselsplakaten fungerer i første omgang som vægdekoration på børneværelset og er med til at skabe et farverigt, hyggeligt og sødt rum. Senere i livet vil den dog altid være et minde for barnet om de personer, der har givet han eller hende den. En unik og personlig gave, som der helt sikkert vil blive sat pris på.

På Sohu-Shop.dk kan du finde et imponerende stort udvalg af fødselsplakater og dåbsplakater til enhver smag. Her er der noget til både drenge og piger, og der er med garanti også nogle varianter, der falder i din smag. Her er for eksempel kreative designs med små, søde tegneseriedyr i alverdens farver. Plakaten findes i både blå og lyserød, og der er gjort plads til masser af detaljer med både navn, fødselsdato og -sted, tidspunkt, længde og vægt. Er du mere til simple og enkle fødselsplakater, så får du blandt andet en enormt nuttet og fin plakat med en lille elefant, der holder tre balloner med navn, dato og tidspunkt. Du kan selv finde din favorit til dit eget barn, niecen eller nevøen, gudbarnet eller noget helt andet. Klik ind på hjemmesiden i dag og se de mange muligheder.

More articles