Ølbrygning – en morsom hobby

08 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

I løbet af de seneste år er det blevet moderne at brygge sin egen øl. Og hvis du gerne vil med på vognen, kan du med fordel læse med i det følgende.

Ølbrygning er også for begyndere

Hvis du gerne vil i gang med ølbrygning behøver du ikke at være bange for at skulle erlægge store uoverskuelige beløb for at kunne finansiere det nødvendige udstyr. Du kan nemlig formedelst en ganske lille investering komme hurtigt ud over rampen som amatør brygmester.

En Starter Box fra Hjemmebryggeren koster ikke alverden, og fylder heller ikke det store. Du kan sagtens have brygspand og gærspand stående i et hjørne af køkkenet eller under bordet mens brygge processen foregår. Og med en All Grain Kit kommer du sikkert og nemt til det ønskede resultat.

Hvad er en All Grain Kit?

En All Grain Kit er en pakke bestående af diverse ingredienser til ølbrygning, i nøje afmålt forhold. Med en All Grain Kit behøver du ikke at spekulere på om du har tilsat den rette mængde malt, humle, gær, sukker eller smagsforstærker. Du skal blot følge anvisningerne på pakken, så er du godt i gang med at brygge den perfekte IPA, pilsner, Bock, Weissbier, Dark Ale, julebryg eller lager. Og så er det noget billigere at brygge ved hjælp af en All Grain Kit end at købe tilsvarende øl i butikkerne.

Hvor kan jeg købe min Starter Box og mine All Grain Kits?

Hos Hjemmebryggeren finder du et stort udvalg af brygudstyr – også til begyndere. Du kan gå på opdagelse i en verden af ingredienser, udstyr og tilbehør til ølbrygning. Du kan bestille din Starter Box samt tilhørende All Grain Kits i den online shop på hjemmebryggeren.dk hvor du samtidig kan købe mere avancerede bryganlæg fra Brewster Beacon.

Læs mere, og se alt det spændende udstyr til ølbrygning, på hjemmebryggeren.dk.

More articles