Få hjælp fra kompetent boligadvokat Amager, når du skal købe bolig

30 October 2018 Astrid Pedersen

editorial

Har du fundet din drømmebolig på Amager, og er du super klar til at skrive under på købsaftalen? Føler du, at denne bolig er den helt rigtige for dig og din familie – og kan du næsten ikke vente med at få lov at flytte ind? Og er du bange for, at andre med samme smag og behov skal komme dig i forkøbet, og hugge drømmeboligen lige for næsen af dig? Så bør du lige stoppe op at stikke en finger i jorden – og allerhelst alliere dig med en dygtig boligadvokat.

Hvorfor skal jeg bruge en boligadvokat ved køb af hus eller lejlighed?

Måske mener du, at en boligadvokat er overflødig, når nu du har ejendomsmægleren. Men her tager du grueligt fejl. Ejendomsmægleren er nemlig først og fremmest sælgers mand. Mægler får sin provision per solgte bolig – og derfor ligger hans eller hendes hoved interesse i at få solgt dig en bolig, ikke i at hjælpe dig med at finde ud af, om det nu er en god idé. Til det formål eksisterer boligadvokater. Og sådan en kan hurtigt vise sig at være alle pengene værd. En boligadvokat hjælper dig nemlig med alt det tunge papirarbejde, hvor fælderne kan ligge begravet, for eksempel i form af klausuler så som Københavnerklausulen og andre kommunale tilbagekøbs klausuler.

Din boligadvokat kan også afdække, om der verserer sager i din lejlighed – det kan eksempelvis være sagsanlæg fra fremlejer – eller om der pågår projekter i foreningen, som kan medføre en stigning i fællesudgifterne. Andre forhold kan også påvirke din økonomi, for eksempel fald i ejendomsværdien som følge af kommunale eller private byggeprojekter i nærheden. Og derfor er det en rigtig god idé med et fjorten dages advokatforbehold, som reserverer lejligheden til dig som køber i fjorten dage, indtil din boligadvokat har læst alting igennem.

Find din online boligadvokat Amager på eboligadvokat.dk

More articles