Byg en overdækket terrasse og få mere ud af udelivet

01 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du vil have det optimale ud af sommertiden – og en stor del af efteråret – lader du din terrasse helt eller delvist overdække.

Du synes måske at det er synd at tilføje en overdækning til det flotte trædæk. Sommerens solskinstimer kan være sparsomme, og der gælder om at få det bedste ud af dem.

Men netop af denne grund er det smart at have overdækning på terrassen. Det er nemlig ikke altid at sommeren viser sig fra sin mest gavmilde side hvad angår sol og varme.

Hvis du vælger at opføre en helt eller delvist overdækket terrasse kan du nyde udelivet på terrassen selv om vejret ikke indbyder til at tilbringe tid under åben himmel.

Familien kan stadig hygge, grille, og slappe af under overdækningen selv om det øser ned. Og hvis I investerer i en terrassevarmer vil I kunne benytte terrassen langt ud på efteråret, også selv om temperaturen falder.

Søg skygge på de hede dage med en overdækket terrasse

Der ud over er overdækningen praktisk når solen brænder mere end hvad der er behageligt. Hedebølger optræder med større og større hyppighed i Danmark – og skulle solen i middagstimerne blive særligt streng kan familien trække ind under overdækningen og svale sig af.

På samme måde er en overdækket terrasse ganske praktisk i forhold til måltider. Med en overdækket terrasse slipper man for at smørret til frokosten smelter i den skarpe sol. Og er du rigtig ambitiøs kan du med stor fordel indrette et decideret udekøkken under din terrasses overdækning.

Få en dygtig tømrer til hjælp ved opførelse af en overdækket terrasse

Hos den dygtige og erfarne tømrermester Andreas la Cour fra det danske tømrer firma Kun Terrasser ApS kan du få den bedste hjælp til design og opførelse af familiens nye terrasse. Læs mere på kun-terrasser.dk.

More articles