Ved indhop midt i et kursus kan man så gennemføre?

06 April 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er altid det mest optimale, at man gennemfører et kursus fra start til slut, og at man er med til det hele, om det er fysisk undervisning, hjemmeopgaver, lektier, gruppearbejde og så videre.

Der er måske nogle ting, som der er mere vigtige end andre, og noget kan man måske springe over, men der er jo en grund til, at alle tingene er indlagt i et kursus, for hvis det ikke var vigtigt, så havde man jo droppet.

Dette gælder, om det er et frivilligt kursus, et betalt kursus; om det er hos 4D eller et helt andet sted.

Men der kan jo være ting som sygdom, der gør, at man ikke lige kan komme den ene dag at deltage, hvorfor man så må indhente det forsømte derhjemme eller mødes med andre kursister, så de kan hjælpe en med at nå det, man har forsømt uheldigvis.

Man skal jo ikke smides af et kursus, bare fordi man er syg.

Kurser

Kan man reelt set opnå de ønskede kompetencer på det her kursus nu?

Men der kan jo være en anden gang, hvor man virkelig har brug for det her kursus, men man har tilmeldt sig for sent eller det forkerte sted, og man så opdager, at kurset er begyndt!

Man kan ikke nå at tilmelde sig et andet, for det starter for sent i forhold til, hvad man skal bruge det til.

Derfor ønsker man, at man kan springe ind på dette kursus omkring midtvejs, men kan det overhovedet svare sig?

For det kan godt være, man rent faktisk er med, men hvis man har misset alt for meget på forhånd, så kan det godt være, at man er med resten af kurset uden at misse noget, men kan man så sige, at man har fået det ud af kurset, som man gerne skulle?

Det er lidt en sag, man må tage fra gang til gang.

More articles