Vær godt opmærksom, når du foretager gulvafslibning

04 September 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nu vil vi jo bestemt mene, at du ikke skal udføre din gulvafslibning selv, men lade professionelle om at gøre det, men om du vælger at gøre det selv, eller du allerede er professionel, så er der måske nogle gode råd at tage med her uanset hvad.

For det handler om at være opmærksom, hvordan man bevæger sig rundt, når man sliber gulve ned.

Det kan lyde lidt indlysende at være obs på ens omgivelser, når man sliber gulve ned, og man skal jo helst gerne have fjernet tingene i et lokale, før man begynde at slibe det ned, men derfor kan der stadig være ting tilbage i rummet, og man kan være så optaget af processen med at slibe, at man bliver lidt uopmærksom.

For man kommer måske så godt ind i rytmen, at man ikke har fokus på andet, end at man er godt i gang med at slibe, kigger på gulvet og ved, at døren er lukket, så der ikke kommer forstyrrelser.

Men så rykker man sig lige bagud, og så rammer ens ryg eller bagparti et maleri, man valgte at have hængende bag afskærmningen, eller man kommer til at røre ved radiatoren med en blottet albue eller blot gennem ens tynde beskyttelsesdragt.

Det sidste kan give en et chok, så man kommer til at skure for hårdt med værktøjet, så man laver en skade på gulvet, eller endnu være: man kommer til at slibe på sig selv.

Der kan altid ske hændelige uheld, vi er jo kun mennesker, og siden vi ikke har øjne i nakken, så kan vi ikke orientere os 360 grader rundt hele tiden.

Derfor skal du altid huske lige at rette dig op, orientere dig og kigge dig rundt, inden du laver nogle større eller mindre ryk omkring med arbejdet.

På den måde er du endnu mere på den sikre side, at der ikke sker uheld.

Du kan via følgende link lære lidt mere om gulvafslibning: https://gulvkanonen.dk/derfor-skal-du-vaelge-et-hvidolieret-gulv/

More articles