Usynlig retning af dine tænder ved hjælp af Invisalign

11 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Går du rundt og overvejer at få rettet dine tænder således at du også som voksen kan få et smukt og regelmæssigt smil? Så kan du med fordel vælge Invisalign.

Hvordan fungerer Invisalign bøjler?

Invisalign – også kendt som den usynlige tandbøjle – består af tynde, transparente plastik skinner som er tilpasset netop dine tænder. I modsætning til en fast bøjle vil du kunne tage skinnerne ud – og de vil faktisk ikke kunne ses når du har dem på. Al den stund du er iført skinnerne et vist antal timer i døgnet vil de holde dine tænder på plads og sørge for at de rykker sig som planlagt.

Du skifter dine Invisalign skinner hver fjortende dag. Lige når du får Invisalign skinnen på vil den føles stram, men i løbet af de to uger du har den på vil du kunne mærke at den føles løsere og mere behagelig. Dette skyldes ikke at skinnen bliver slidt og dermed slap, men at tænderne rykker sig og tilpasser sig skinnen.

Hvis du sørger for at gå med din skinne hver dag, og kun tager den ud når du skal spise eller børste dine tænder, kan en Invisalign behandling således give rigtig flotte resultater. Faktisk kan du med Invisalign opnå mindst lige så flotte og lige tænder som ved anvendelse af en fast monteret bøjle.

Med Invisalign slipper du for alle ulemperne ved en fast bøjle, for eksempel madrester som sætter sig fast i den og en synlig ”togskinne” i over og undermund. Ved hjælp af Invisalign kan du således rette dine tænder uden at din omverden – for eksempel kollegerne eller dine venner – lægger mærke til det. Og så er en Invisalign skinne en del mere behageligt at have på end en fast monteret bøjle i metal.

Du kan finde den aktuelle Invisalign pris på yousmileismile.dk

More articles