Udskift selv din iPhone 11 skærm

14 April 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du en af de mange glade ejere af en iPhone 11 – og fejler telefonen ikke det mindste? Så er du sikkert ikke interesseret i at erhverve dig en ny én af slagsen.

Der er absolut ingen grund til at skifte din iPhone ud hvis den ellers fungerer upåklageligt, og hvis den har den funktionalitet du har brug for. Nye telefoner er dyre – og derfor er der al mulig grund til at beholde sin iPhone 11 til den ikke kan mere.

Hvad gør jeg hvis skærmen på min iPhone 11 er smadret?

Den flotte skærm på en iPhone er samtidig dens svageste punkt. Du har faktisk kun adgang til de mange smarte apps samt de mest basale funktioner gennem displayet.

Derfor er det kritisk hvis frontglasset splintres. Og det kan hurtigt ske ved fald fra selv lav højde hvis underlaget er hårdt, som for eksempel asfalt, fliser eller beton.

iphone 11 skærm

Hvis du er heldig vil der blot opstår nogle revner eller skrammer på telefonens bagside eller i hjørnerne. Men er uheldet rigtigt ude, vil telefonens front smadres til ukendelighed. Så vil du ikke kunne bruge din telefon, og kan være nødt til at sende den på værksted.

Dette er en på én og samme tid dyr og langtrukken affære. Og derfor vælger de fleste, som ødelægger deres iPhone 11 skærm, at anskaffe en helt ny telefon.

Du kan selv reparere din iPhone 11 skærm med de rette remedier

Den gode nyhed er at du hverken behøver at ty til indkøb af ny telefon, eller til dyre autoriserede iPhone værksteder. Du kan nemlig bestille alt hvad du skal bruge til reparation af din iPhone – også udskiftning af frontglas – online.

Hos Phone-Parts.dk kan du finde de såkaldte reparations kits, som indeholder udstyr og materialer til dette formål. Du kan læse mere, og finde dit iPhone 11 reparations kit, i den online shop på hjemmesiden Phone-Parts.dk

More articles