Tre retter du sagtens kan spise flere dage i træk

01 April 2022 Emilie Jacobsen

editorial

Når du laver mad, kan det være rart at lave store portioner, så du for eksempel har mad nok til to dage. Dermed slipper du for at skulle lave mad hver dag, hvilket kan være med til at lette noget af presset i hverdagen. Men når du kun skal lave mad hver anden dag, er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at vælge nogle retter, der er lækre at spise, selvom de er blevet tilberedt dagen før. Det er der heldigvis mange retter, der er her. 

Her kommer vi ind på tre retter, som er lækre at spise, selvom de er blevet tilberedt dagen før, og du bare varmer dem op. Vi er blevet inspireret til artiklen af dk-kogebogen.dk. De har opskrifter over set alle tænkelige retter. Du kan dermed helt sikkert finde den opskrift, du skal bruge, hos dem. 

Boller i karry

Boller i karry er den første ret, vi vil fremhæve, som er god at lave en dag, men sagtens kan spises som rester den næste dag – uden at blive kedelige. Retten er virkelig simpel: Det er bare kødboller i en karrysovs med ris til, hvilket også er derfor, at den er populær for børn at spise. Se en god opskrift på boller i karry her

Boller i Karry

Lasagne

Lasagne er en anden ret, der smager godt, selvom den er blevet tilberedt dagen før. Og det er lige meget, hvilken form for lasagne du laver. Du kan komme spinat og fisk i eller prøve med en grøntsagslasagne, hvis du bliver træt af den klassiske lasagne med hakke oksekød. 

Suppe

Suppe er selvfølgelig ikke en særlig specifik ret, men det er en ret, der er virkelig god at varme – stort set lige meget hvilken form for suppe, der er tale om. Samtidig er det en, hvor du kan bruge de grøntsager, du har, stort set lige meget, hvad de er. 

More articles