Spæd lidt af dine egne penge til et billigt lån

05 May 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Som regel foregår det jo omvendt, at man opdager, at man er i pengenød, og så bliver man nødt til at finde sig et billigt lån hurtigt, så man kan få fat i det beløb, som man mangler.

Den slags kan du finde inspiration til at gøre her: https://ikanobank.dk/kampagnesider/billige-laan 

Men situationen kunne jo også være den omvendte, at du egentlig har okay med penge, men der går bare for længe, før du har råd til det, som du er ved at spare op til.

Du har lagt et budget og regnet på det, og udsigten er bare for lang, end hvad du kan holde til, og måske er der udsolgt af det ønskede til den tid, eller det er blevet gammeldags, og man skal have noget andet – som du så slet ikke har råd til!

Derfor kan det være en smart måde at komme i mål ved at tage det billige lån og lægge det sammen med de penge, du allerede har.

Dine penge + et billigt lån = målet er nået!

På den måde undgår du også, at du skal låne for mange penge, og det er trods alt billigere at låne mindre end meget, også selvom lånet er billigt nok i sig selv.

Hvis du er heldig, så er der måske endda også penge tilovers efter købet, så du har lidt at løbe på endnu, end hvad du havde regnet med, før du tog lånet.

Det er jo en skøn følelse at fornemme og se, at man rent faktisk ligger inde med flere penge bagefter, så man ikke bare går i nul og havde set hver en krone at forsvinde.

Så kan du endnu mere betale det lån tilbage, eller du kan bruge dem på fornøjelser – det er jo helt op til dig selv, for når først pengene er lånte, så er de dine.

More articles