Skab et bedre indeklima på kontoret

07 February 2022 Steffen Petersen

editorial

Hvis du arbejder på et kontor, så ved du, hvor dårligt et indeklima der kan komme i løbet af dagen. Man sidder mange mennesker sammen, og alle tager nogle dufte med sig, fra f.eks. parfumer, som kan gøre rummet lidt indelukket at være i.

Vi har skrevet nogle gode tips til dig om, hvordan du skaber et bedre indeklima på kontoret. 

 

erhvervsrengøring

 

Ventilation

Det vigtigste er at ventilere kontoret tilstrækkeligt. Ved at åbne nogle vinduer eller døre i løbet af dagen, kan du bedre få luftet rummet ud. Du skal ikke åbne vinduer og døre hele tiden, da folk kan komme til at sidde i træk. Men hav dem åbne to gange i løbet af dagen i 15 minutter, så rummet kan blive renset igennem.

Det gør, at dine medarbejdere bliver mere friske og klare i hovedet. Dårligt indeklima kan nemlig give et tungt hoved og nedsætte effektiviteten blandt dine medarbejdere.

 

Rengøring

Hvis I døjer med mange problemer med indeklimaet på kontoret, så kan det have noget med rengøringen at gøre. Hvis du ikke har rengøring på dit kontor, bør du overveje erhvervsrengøring. Her vil du få professionelle ud til at gøre rent for dig, så kontoret er sundt og rent. Det optimerer indeklimaet, og folk vil mærke en forskel.

Du kan finde erhvervsrengøring i Fredericia, hvis du bor i det område, ved at gå på Google, og se hvilke muligheder, du har.

 

Luftrenser

Hvis folk er træt af, at vinduerne skal stå åbne, så kan du også investere i en luftrenser. En luftrenser vil køre i løbet af dagen, og sørge for at fjerne de lugtegener, der opstår i rummet. Det kan f.eks. være støvpartikler eller lugte fra mad, som en luftrenser kan filtere ud af luften i rummet.

Hvis kontoret er større, kan I få behov for flere luftrensere, eller bare et større ventilationssystem.

More articles