Sæt båden flot i stand med det billigste bådudstyr

29 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Skal båden sættes flot i stand, og skal det ombord værende udstyr og tilbehør opgraderes inden næste sæson? Så er det i løbet af vinter halvåret du skal i sving. Du kan med fordel sætte båden på land i løbet af efteråret. På den måde har du de bedste forudsætninger for at komme ordentligt i bund med klargøring og renovering af familiens båd, med alt hvad det indebærer af rengøring, småreparationer, vedligeholdelse og bådpleje.

Du vil også få rig mulighed for at tjekke op på diverse stykker mekanik og elektronik ombord, samt sikre at de sanitære faciliteter virker som de skal, og at alle sikkerhedsmæssige foranstaltning lever op til diverse krav og regulativer. Så kan du gå næste sejl sæson i møde med en sund forvisning om at din båd er i ”ship shape”, og at familiens sejlferier kan gennemføres uden problemer.

Hvor finder jeg det bedste og billigste bådudstyr online?

Hos Bådbiksen kan du altid finde et stort og velassorteret udvalg af udstyr og tilbehør samt diverse materialer til rengøring og vedligeholdelse af din båd. Bådbiksen er en webshop som forhandler bådudstyr fra nogle af de stærkeste leverandører i verden – til aldeles favorable priser.

I Bådbiksens online shop finder du over 12.000 unikke varenumre fordelt på kategorier så som bådpleje og vedligeholdelse, elektronik og navigation, flag og flagspil, sikkerhed og komfort ombord, kontrolbokse og styresystemer, rig og dæksudstyr, toilet og vvs, tovværk, anker og fortøjning. Du kan også finde diverse fiskegrej samt udstyr og tilbehør til vandsport og fritid, for eksempel paddle boards og lignende. Bådbiksen holder nogle af markedets laveste priser på bådudstyr, og fører udelukkende produkter fra anerkendte producenter. Og du vil altid kunne få svar på dine spørgsmål angående bådudstyr hos Bådbiksen.

Du kan læse mere, og se det store udvalg af billigt, bådudstyr, på https://www.baadbiksen.dk/ 

More articles