Sådan kan du redde dit gamle og slidte trægulv

20 May 2020 Michelle Løhde Nielsen

editorial

Trægulvet ser slidt og grimt ud. Sådan en situation er der efterhånden mange, der står i. Måske har gulvet fået mærker efter sko og hæle, eller måske har det fået pletter eller andet slitage. Heldigvis behøver det ikke at være svært at gøre noget ved det grimme og slidte gulv, og der findes ofte altid en god løsning.  

Så inden du skynder dig ud for at investere i et helt nyt trægulv, så bør du i første omgang undersøge, hvad der ellers findes af muligheder. Der er nemlig ingen grund til at skifte gulvet ud, hvis det sagtens kan reddes. 

Red det gamle trægulv med en gulvafslibning

Men hvilken løsning skal man så vælge? Det afhænger naturligvis af hvilken tilstand, dit gulv er i, men i de fleste tilfælde er det nok med en gulvafslibning. Med en gulvafslibning forsvinder pletter og overfladiske skrammer, og så kan du behandle gulvet på ny derefter. Gulvafslibningen er også den mest skånsomme metode modsat gulvafhøvling, da der kun bliver fjernet omkring 1 mm ved slibningen.

Det er altid en god idé at rådføre sig med en professionel, inden du beslutter dig for, hvad der skal gøres. Derudover får du også langt det bedste resultat, hvis du får en professionel til at udføre selve gulvafslibningen, da det kræver de rette kompetencer og godt udstyr. Måske overvejer du selv at kaste dig ud i opgaven, men hvis du gerne vil være garanteret et slutresultat, der bærer præg af høj kvalitet og gode materialer, så er professionelle gulvfolk et valg, du ikke vil fortryde.

GulvKanonen – et godt samarbejde

GulvKanonen er et professionelt gulvfirma, hvor du kan være sikker på et resultat i topkvalitet. De har mange års erfaring inden for branchen og har klaret mange forskellige opgaver i tidens løb med stor succes, og du kan derfor trygt vælge at indgå i et samarbejde med dem. 

De har base i Herlev, men kommer rundt i hele landet. De kommer derfor gerne til Gentofte for at kigge på dine gulve. Kontakt dem idag og få et godt tilbud på din gulvopgave.

 

More articles