Sådan finder du et bedre job

31 August 2021 Steffen Hansen

editorial

Er du træt af dit job og er begyndt at lede efter nye udfordringer? Det kan også være at du rent faktisk elsker dit job, men ikke føler at du kan komme videre. Måske er du blevet forbigået i forbindelse med en forfremmelse, og føler at nu der skal ske noget andet. Der kan være mange forskellige grunde til at man søger et nyt job og ønsker at komme videre. Står du i den situation og ønsker at komme videre, så kan du læse mere om hvordan du kommer videre i denne artikel.

Hvad kunne du godt tænke dig at lave?

Det fleste kan nok erkende, at et job i mange tilfælde bare er en måde at få en indkomst på, og man gør kun det man skal, så man kan få sine penge, men hvad nu hvis du rent faktisk elskede det du lavede? Det ville om ikke andet øge din livskvalitet betragteligt, og det kunne også være at det i sidste ende kunne motivere dig så meget at du blev så god til det, at du fik mere i løn, eller endda en lederstilling.

Har du de rette kvalifikationer?

Hvis dit drømmejob er i en helt anden boldgade end dit nuværende eller tidligere job, så er det ikke sikkert du har de kvalifikationer der kræves for at blive taget betragtning til stillingen. Det kan der heldigvis gøres noget ved. Du kan tage et eller flere kurser, der kan sættes på dit CV, er dermed kvalificere dig til det job du gerne vil have. Du kan f.eks. tage et kursus i vba og blive kvalificeret til jobs, som du ingen chance havde for at få førhen. Der findes mange forskellige kurser derude, som alle kan være med til at styrke dit CV, og kvalificere dig til det, der for dig, er drømmejobbet.

More articles