Sådan finder du en ledig bolig

05 April 2020 Lotte Hindsberg

editorial

At finde en ny bolig, er noget der kan få de fleste til at se meget trætte ud, allerede inden de overhoved er startet. En af årsagerne er at de fleste leder efter en bolig i storbyerne. Du kan søge efter en ledig bolig i Ålborg, men du kan også med fordel lede efter en i de byer, der ligger omkring Ålborg.

Ved at søge bredere end Ålborg, øger du dine muligheder betragteligt og samtidig kan du også finde en bedre og billigere bolig, end du vil kunne finde i Ålborg. 

Der kan være på til 8000 kr. at spare om måneden på en standard bolig, til en familie på 4.

Servicen er bedre i provinsen

Hvis du overvejer at lede efter en bolig udenfor Ålborg eller en af de andre store byer, er det godt at vide, at mange af kommunerne har en lang bedre service. Skoler og pasningsordninger har en mindre normering. Der er gode aktivitetstilbud til både børn og voksne og er i nervøse for om i begge kan få arbejde, er der ofte lavet aftaler med virksomheder. Både for at tiltrække nye og attraktive nye borgere, men også for at tiltrække virksomheder, som også er tiltrukket af muligheden for bedre og billigere bygninger, men som er bange for at de ikke kan få kvalificeret arbejdskraft. Det er for alle en ren win-win. 

Det lokale handelsliv

Det er manges skræk at bo i en spøgelsesby uden butikker og hvor man er tvunget til at handle ind i store upersonlige centre. Derfor arbejdes der også hårdt på at tiltrække et lokalt handelsliv, som gør det muligt at handle lokalt og møde og lære nye mennesker at kende. Et aktivt handelsliv er med til at gøre en by levende og meget attraktiv at bo i. De fleste storbyer er iøvrigt ofte kun 30-60 min væk med bil.

More articles