Sådan får du fingrene i en dygtig tekstforfatter

07 April 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Hvem kunne ikke tænke sig at få fingrene i en dygtig tekstforfatter? Det er nok langt de fleste, som kan nikke ja til det, hvis tiden er inde til at investere i tekstforfatning. Den dygtige tekstforfatter kan nemlig gøre en verden til forskel for den brugeroplevelse, som dine kunder får, når de besøger din hjemmeside, læser dine nyhedsbreve eller kigger på dine sociale medier. 

For at hjælpe dig med at finde en dygtig tekstforfatter, så hold gerne øje med punkterne herunder. 

Kvaliteter ved en dygtig tekstforfatter

En dygtig tekstforfatter, eller contentbureau, kan til en start rammesætte den opgave, der skal laves for dig. Det vil sige, at vedkommende i samarbejde med dig kan slå fast, hvilke tekster der skal skrives, hvem de skal skrives til, hvilken tone teksterne skal have, og hvad formålet med dem er. Når disse ting er forventningsafstemt, så er der et godt grundlag for, at teksterne også bliver, som du ønsker det. 

Den dygtige tekstforfatter er desuden i stand til at skrive kreativt og levende, samtidig med at dine ønsker til indholdet ses i tekstarbejdet. 

Den dygtige tekstforfatter er også i stand til at skrive tekster til søgemaskinerne. En stor del af de brugere som er online finder frem til firmaer ved at søge på Google eller lignende. Derfor bør du selvfølgelig også være blandt de firmaer, som er synlige, når kunderne er klar til at købe det produkt eller den ydelse, du kan levere. 

Find frem til din tekstforfatter 

Hvis du kan have ovenstående ting i baghovedet, når du søger en dygtig tekstforfatter, så er chancerne ekstra gode for, at du finder et godt match. Det kan derfor også anbefales, at du rækker ud til en tekstforfatter eller et contentbureau, da det hurtigt kan give dig en fornemmelse af, hvordan samarbejdet bliver. Ellers kan du også altid læse mere på firmaets hjemmeside og om det tidligere arbejde, der er lavet.

More articles