Så let kan du låne penge på nettet

12 January 2021 Camilla Skøtt

editorial

Mangler du penge, fordi vaskemaskinen er gået i stykker, eller fordi børnene har brug for nyt tøj? Måske vil du bare gerne have en ny computer, eller er det en ferie, der trækker? Uanset hvad du mangler penge til, kan du hurtigt og let låne dem på nettet.

Online lån, eller kviklån som de også kaldes, har ry for at være nogle farlige sataner. Er der er noget om snakken, eller er det skræmmehistorier fortalt af medierne for at tiltrække klik?

Hvis vi skal være ærlige, og det skal vi jo, så er der rent faktisk noget om snakken. Når det er sagt, så er der også en tand for mange skræmme historier. Så farligt er det nemlig ikke – i hvert fald ikke hvis du er opmærksom på at vælge et godt lån.

Men hvad er et godt lån? Det tager vi et kig på efter billedet.

Søg flere lån – og sammenlign

Det er hurtigt og let at søge penge på nettet, og derfor er der ingen grund til at holde igen. Det tager ikke andet end et par minutter at udfylde ansøgningen, og jo flere tilbud du får ind, jo bedre kan du sammenligne på tværs af banker.

Nå du skal sammenligne, er det særligt ÅOP, rentesatsen og tilbage betalingsbetingelserne , du skal kigge på. Er der en eller flere banker, som ikke tilbyder indfrielse af lånet før tid, skal du gå langt uden om dem.

Det lån med den laveste rente er ikke altid det billigste, så derfor skal du også være opmærksom på, om du kan få den løbetid, du har brug for, og ikke mindst om den månedlige ydelse passer til din økonomi.

Det koster ikke noget at søge om et lån, og du binder dig ikke til noget, med mindre du sender en underskrevet kontrakt tilbage. Derfor: søg på livet løs, og vælg det bedste! 

Vil du vide mere, så læs med her: https://xn--konomi-nyt-zcb.dk/det-er-nemt-at-laane-online/ 

More articles