Opgradering af badeværelset i dit sommerhus

28 October 2021 Steffen Hansen

editorial

Hvis du har et gammelt sommerhus, så har du sikkert nogle planer om at få det renoveret. Renoveringen skal naturligvis ikke fjerne charmen fra sommerhuset, men der er enkle renoveringer, som er nødvendige hvis du gerne vil have et velfungerende sommerhus. Læs med i dette indlæg, hvordan du kan få renoveret dit badeværelse i sommerhuset.

 

 

1. Udskiftning af dit toilet

Hvis dit sommerhus er af en ældre model, så kan det blive nødvendigt med udskiftning af dit toilet. Måske afløbet ikke er så godt, som det er derhjemme i dit helårshus. Det kan være dit toilet er gammelt eller forældet. Hvis du ønsker at kunne bruge dit sommerhus på samme måde, som du er vant til, så er det noget, du skal overveje at gå gjort. Der er et stort udvalg af toiletter, som du kan vælge imellem. Du kan f.eks. vælge et toilet, der hænger på din væg, hvis du ønsker at spare plads i dit lille sommerhusbadeværelse.

 

2. Opdatering af vasken eller håndvasken

Virker vandhanen i vasken ikke optimalt? Så er det virkelig på tide, at du investerer i en ny en. Det er nemt at udskifte, men du skal planlægge det først. Hvor er f.eks. de elektriske installationer? Kan du bruge din vandkilde? Hvor meget arbejde kan du selv udføre? Hvis du tænker over disse spørgsmål nu, sparer du penge i det lange løb. Ellers kan du forhøre dig ved en autoriseret VVS-mand, om hvordan du får monteret en ny håndvask til dit sommerhus

 

3. Få renoveret dit badekar

Har du et gammelt, men charmende badekar ude i dit sommerhus? Så kan du med fordel få lagt en ny emalje på badekarret. Det kan give flotte resultater, der kan ende med at give dig et helt nyt badekar at se på. Hvis du er glad for størrelsen og formen af dit badekar, så kan du få fjernet den hæslige farve, som den måske har. Det sikrer også holdbarheden på dit badekar, så du ikke pludseligt skal ud og investere i et nyt på et tidspunkt.

More articles