Man skal ikke genbruge firmajulegaver fra et tidligere år!

16 February 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der bestemt ingen grund til at smide noget ud, som der kan bruges; men selvom noget kan holde sig til året efter, så betyder det ikke, at man kan genbruge det i samme anledning.

Selvom det givetvis kan være godt for samfundet, at man ikke trækker på miljøets ressourcer ved at genbruger sager, så er der også det signal, som det udsender, når man vælger at genbruge.

For lad os sige, at du havde købt godt med firmajulegaver ind til julen 2021 til medarbejderne, og så var der kommet nogle i overskud.

Så er det bestemt en god ting, at du ikke har smidt dem, men du kan af den grund ikke genbruge dem til næste år og havde dem liggende.

Selvom hvis de kan holde sig så længe rent hygiejnisk, så er de næppe så gode, at rent faktisk vil opleves efter forventningen, som de var lavet i sin tid.

firmajulegaver, firmagaver

Firmajulegaver skal være nye hvert år

Også selvom du vil være sparsom med økonomien, skal du ikke begynde at spekulere i, om det er noget, som du kan udnytte fra år til år.

For det næste år, 2022, er der måske færre ansatte, men når du så skal til at overveje Årets firmagaver i 2022 ved årets slutning, så kan du ikke gå i gemmerne og se, hvad du har liggende her.

Det er ikke sådan, at du kan sætte de tidligere op med nogle nyindkøbte, så de passer i antal; og det er heller ikke godt nok, at du blander dem rundt, så det er tilfældigt, om medarbejderne får nye eller tidligere års gaver.

Man skal være det bekendt som chef og ledelse at investere i nogle nye firmajulegaver, og så må man give de andre væk til kunder eller samarbejdspartnere, så man får nogle helt nye hvert år, der kommer.

More articles