Man kan arbejde i en kimono hjemmefra

14 April 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Flere og flere mennesker har arbejde, som de nogle dage kan tage at arbejde med hjemmefra.

Dette kan være med, at de arbejder nogle timer derhjemme først, eller de får lov at smutte fra arbejdet tidligere end ellers aftalt, så det passer sammen med familiens forpligtelser, og så kan man arbejde lidt derhjemme senere.

Der er jo så også dem, der er blevet selvstændige, som driver en virksomhed hjemmefra; nogle gange skal man ud til kunder, andre gange er der forretnings-aftaler, og måske har man endda også en butik i det fysiske at tage sig af, men nogle gange sidder man bare derhjemme og ordner regnskab.

Og en af mange fordele ved at være egen chef og for den sags skyld at arbejde derhjemme er jo, at man selv kan bestemme arbejdstøjet.

Der er jo ikke den store grund til at sidde i en uniform, hvis andre medarbejdere eller chefen, hvis man ikke er selvstændig, ikke kan se en – selvom hvis man burde have det på, hvem kan så se, om man overholder dette?

Det ville jo næsten være dumt også at forlange, at man skal have dette på.

Man kan derfor slække lidt på kravene eller tage det på, som man bedst føler sig tilpas i, og det kan jo sagtens være en kimono, hvis man føler sig hjemme i sådan en.

Måske når man ikke længere den morgen, og man ved, man ikke har aftaler ude af huset før sent, og så kan man jo specielt som kvinde bare arbejde i sådan en kimono hjemmefra.

Dog skal man lige være opmærksom på, specielt hvis man er den type, der skal holde møder over nettet eller lignende, at man ikke kommer til at “afsløre for meget” af sig selv.

Måske vil det også lige her være på sin plads, at man tager en uniform på eller bare noget mere egnet tøj – i hvert fald til overkroppen, der kan ses af kameraet på ens computer.

More articles