Malerfirma i Holte: Kvalitetshåndværk til kvalitetspriser

21 August 2020 Athene Eriksen

editorial

Vores hjem er vores base, vores fristed og der hvor vi samler kræfter, til alle hverdagens gøremål. Derfor er det vigtigt at vi føler os afslappede og komfortable, når vi er hjemme. Et træt eller slidt udseende på eksempelvis dine vægge, kan bidrage til at gøre et værelse mindre rummeligt og skabe en rodet atmosfære. Nogle gange er et enkelt lag maling alt hvad der skal til, for at give dit hjem en komplet transformation.

Måske vil du gerne have lidt mere farve ind denne gang? Eller måske er det på tide at tapetet fra 70’erne bliver malet over?

Malerfirma i Holte:Vi opfylder dine drømme om fornyelse

Bare rolig, vores dygtige og servicemindede ansatte står klar, med råd og vejledning igennem hele processen. Inden vi påbegynder arbejdet, starter vi ud med en dialog omkring dine ønsker og forventninger.

Sådan kan du føle dig sikker og hørt, og vide at arbejdet vil blive udført, til mindste detalje. Vores vigtigste mål i løbet af en dag, er at sørge for at du er glad og tilfreds, når vi tager afsted. 

 

Som kunde hos os er du dækket af vores tilfredshedsgaranti. Denne omfatter 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi modtager ikke betaling, før du har tilset og godkendt arbejdet.

Vi har ingen betænkeligheder ved at tilbyde dig denne garanti, da vi ved at alle vores pligtopfyldende og erfarne medarbejdere er med til at sætte standarden, inden for vores fag. Vi arbejder ikke med fastlagte prislejer, men tilpasser og skræddersyer alle vores tilbud, så de passer til dig og din unikke situation. På den måde kan du få et godt tilbud, ved at samle prisen på flere forskellige opgaver og risikerer ikke at betale for meget, ved udførelse af mindre opgaver. 

Ønsker du at modtage et gratis og uforpligtende tilbud, på dine drømme om fornyelse? Så kan du med fordel tage kontakt til Malerkanonen, for yderligere information: https://malerkanonen.dk/malerfirma-holte/

More articles