Mal din båd med Jotun bundmaling

10 August 2020 Sara Mortensen

editorial

Hvis du ejer en båd og ikke har hørt om Jotun bundmaling før, så er det helt sikkert på tide! Jotun bundmaling er et vidundermiddel til bunden af din båd. Bunden på en båd skal plejes og holde ved lige. Den skal renses og den skal beskyttes, så man undgår begroning på bunden. Alle der ejer en båd ved også hvor meget tid man skal bruge på pleje og vedligeholdelse.

Nogle kaster sig måske ud i at købe en båd, uden at tænke over hvor meget arbejde det egentlig indeholder – hvis man står og skal klare det hele selv. Det kræver enormt meget arbejde og tid, og hvis man ikke er villig til at bruge tiden på det, så kan man næsten lige så godt droppe det. Pleje og vedligeholdelse af en båd er også med til at vedligeholde selve sikkerheden ved båden, hvilket er altafgørende når man skal ud at sejle.

Mal din båd op til 9 måneder før søsætning

Med Jotun bundmaling kan man male sin båd op til 9 måneder før søsætning, hvilket er en af de unikke ting ved at bruge Jotun bundmaling. Alle vil jo gerne ud på vandet med deres båd lige så snart forår og sommer rammer og solen titter frem.

Derfor duer det ikke at man først der skal til at male sin båd – det duer jo heller ikke at male båden i storm og uvejr udenfor. Du kan altså i stedet male din båd i efteråret mens den stadig er varm og så er båden top klar til forårsdagene titter frem! 

Jotun bundmaling er en selvpolerende bundmaling, hvilket som sagt hjælper mod begroning af din bund, men den giver også et utrolig flot og glat slutresultat rent udseendemæssigt. Den sikrer dig mod begroning i op til 24 måneder og er altså dobbelt så effektiv som alle de andre bundmalinger man kan finde på markedet i dag. Når man ejer en båd, så kan det være svært at finde hoved og hale i hvilke produkter der er bedst for ens båd, derfor kan det altid gavne dig at research og undersøge markedet, så du kan vedligeholde din båd på bedste vis.

More articles