Lav jævnlig kontrol med gulvafslibning selv uden behov

12 September 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Overskriften her skal ikke forstås som, at man partout skal vælge en gulvafslibning, når der reelt ikke er behov for en.

For selvom nogle gulvafslibningsfirmaer sikker vil fryde sig over den ekstra indtjening, så vil et godt firma af samme art nok påpege for dig, at det vil være spild af både dine penge og deres arbejdskraft, at man begynder at slibe et gulv ned, når der ikke er grund til det.

Men med tjek mener vi, at en gulvafsliber alligevel kan komme ud og besigtige dine trægulve for at se, om der er grund til at lave en gulvafslibning, eller om det kan vente.

Man kan jo lave nok så mange beskrivelser over telefonen eller vedhæfte billeder i en mail af, hvordan det umiddelbart ser ud med gulvet, men i sidste ende vil det altid være bedst, hvis gulvafsliberen selv kan røre ved gulvet og konstatere, hvad der skal gøres ved det.

Det er den mest sikre metode til at kunne sige, om gulvet skal slibes ned eller ej, for vinklen på et billede eller lysindfaldet kan snyde en hel del, så man alligevel ikke får vist det reelle indtryk af, om der er grund til at gøre noget ved gulvet.

Et forslag fra vores side skal lyde, at man kan lave en aftale med ens faste gulvafsliber om at komme ud på et bestemt tidspunkt om året, hvilket for eksempel kunne være en gang i kvartalet, eller hvad gulvafsliberen nu anbefaler i henhold til gulvtypen, så vedkommende kan bedømme, om der skal gøres noget ved gulvet eller ej.

Selv hvis der ikke er behov for at gøre noget ved gulvet, så er det ikke spildtid, da du nu har fået en professionel persons ord på, at gulvet har det fint.

Der er jo heller intet bedre end at besøge tandlægen og få at vide, at ens tænder ikke fejler noget.

Men faktisk kan du selv gøre en hel del for at vedligeholde dit gulv. Læs blogindlæg her for at blive klogere.

More articles