Lad en professionel gulvmand forestå afslibning af gulve i din bolig

26 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når et trægulv bliver udsat for mangeårigt slid vil det uvægerligt begynde at fremstå nusset og snusket i overfladen. For lakerede gulve gælder det at lakken med tiden vil blive slidt af, og det bare, ubeskyttede gulv komme til syne.

Et lakeret gulv er dog noget mere modstandsdygtigt over for daglig slitage end et olieret eller et sæbe behandlet gulv. Dette skyldes at lak eller fernis indkapsler træværket og derved yder det beskyttelse imod slid. Derfor kaldes lak, maling og fernis under eet for de forseglende overflade behandlinger.

De ikke forseglende behandlinger som olie eller sæbe yder slet ikke gulvet samme beskyttelse. Når et nyslebet trægulv behandles med olie eller sæbe opstår der i træværkets overflade en hinde som til en vis grad er vand og støv afvisende, og som samtidig mætter træfibrene så overfladen bliver smuk og silkemat.

Et olieret eller sæbe behandlet trægulv er en fryd for øjet og lækkert at betræde. Desværre bliver overfladen hurtigt slidt – især hvis den foreskrevne pleje med særlige sæber forsømmes. Og når først træværket har nået et stadie af slitage hvor gulvet ikke længere kan blive flot og skinnende ved almindelig gulv vask er det på tide med en gulvafslibning.

Hvem kan udføre afslibning af gulve i min bolig?

Du bør altid vælge et gulvfirma som har dokumenteret erfaring med afslibning og efterbehandling af gulve. Er du bosiddende i Nordsjælland, i Storkøbenhavn eller på vestegnen kan du med fordel vælge firmaet gulvafslibning-priser.dk som dit gulvfirma. Her finder du udelukkende dygtige og erfarne gulvmænd med stor ekspertise inden for alt hvad der vedrører trægulve, her under afhøvling og afslibning af gulve samt overflade behandling med lak, lud, sæbe, olie eller maling.

Du kan altid få et skarpt og uforpligtende tilbud på en grundig gulvafslibning hos gulvafslibning-priser.dk. Klik ind på gulvafslibning-priser.dk og læs meget mere om afslibning af gulve

More articles