Køb Georg Jensen smykker her

06 May 2020 Marcus Løhde Nielsen

editorial

Ønsker du at forbedre dit look men har svært ved at vurdere, hvad der mangler? Uden tvivl er tøjet meget vigtigt for din overordnede stil, men du kan virkelig give det et ekstra pift med nogle smykker. Smykker er simpelthen så fantastiske at pynte sig med – de kan være små, som store og være prikken over i’et, som du har manglet. 

Dit smykkevalg kan være bredt; halskæde, øreringe, fingerringe og meget andet. Du har en hel verden af smykker, som du kan håndplukke til din fantastiske stil. Om du er til guld, sølv eller noget helt tredje, så er du garanteret et stort udvalg af netop dit ønske.

Dansk smykkearv

En stor anbefaling til dit smykkevalg er Georg Jensen. Det kendte smykkemærke har eksisteret i mange årtier, og du har sikkert stødt på det flere gange. Der forbindes en vis kvalitet til netop denne smykke producent, idet de garanterer lækkert design og materiale sikkerhed – hver gang.

Georg Jensen er et af de største smykkemærker i Danmark, og det har også bredt sig til udlandet. Det blev stiftet af den danske sølvsmed Georg Arthur Jensen, som elskede kunsten i smykker og havde en stor vision for sine egne kreationer. Man må sige, at det har lykkes ham at udbrede samlinger af mange fantastiske smykker.

Georg Jensen Fusion armring

Passioneret smykkeforhandler

Når du skal vælge dit næste Georg Jensen smykke, bør du handle hos Carat Diamanter. De har forhandlet Georg Jensen smykker i mere end 25 år og forbliver storelskere af dette mærke. Smykkerne har gjort en forskel for dem, og derfor håber de også at kunne udbrede det til en større befolkning. Derfor har de et stort udvalg af Georg Jensen smykker i deres butik, hvor du garanteret kan finde dit drømme smykke.

Carat Diamanter har mere end 300 butikker i landet, dermed står de klar til at hjælpe dig med at finde den rette model og størrelse.

More articles