Kig efter disse 5 ting, før du bestiller din nye dør

30 April 2022 Cecilie Mortensen

Der er mange ting, der kan være gode at kigge efter, når det kommer til en hoveddør. Dem prøver vi også at koge ned til 5 simple ting i denne artikel. Forhåbentlig kan det gøre det nemmere for dig at vælge den helt rette dør. 

Notér dig disse 5 ting, før du køber en hoveddør 

1. Kan du få præcis den dør, du ønsker? 

Du kan som det første notere dig, hvilket udvalg som forskellige firmaer har. Og derefter kan du dykke ned i, om du kan få præcis den dør, du ønsker dig. For hvis ikke sortimentet byder på de ønsker, du har til en dør, så kan det være en mulighed, at du selv kan designe den. Dette er nemlig noget, som forskellige firmaer åbner op for. Det er dermed også en mulighed du kan gribe. 

2. Ønsker du at vedligeholde døren? 

Noget der også kan være vigtigt at notere sig er, om din kommende hoveddør skal vedligeholdes. Der findes nemlig varianter, som ikke kræver noget af dig. Og en variant som denne må siges at være et godt match, hvis du ved, at du ikke får malet og slebet døre fra tid til anden. 

Ytterdörrar

3. Matcher dørens pris dit budget? 

En tredje ting der nok også er relevant for dig er, om døren matcher dit budget. Brug derfor gerne tid på at skimte de priser, du finder online. 

4. Kører dørfirmaet med prismatch? 

En fjerde ting du kan tjekke op på er, om dørfirmaet kører med prismatch. Det kan nemlig blive til din fordel. 

5. Hvilken garanti kan du forvente på din hoveddør? 

En sidste ting du kan undersøge er, hvilken garanti du kan forvente på din hoveddør. 

Med disse fem ting i baghovedet, så hop endelig over til Klarfönster. Klarfönster kan formentlig leve op til mange af de krav og ønsker, som du har til en hoveddør. 

More articles