Kan man slibe sildeparketsgulve ned med gulvafslibning?

08 October 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Som udgangspunkt kan du sagtens slibe det populære valg af sildeparketmønstre gulv ned.

Det vigtigste i denne forbindelse er sådan set, at gulvet er at træ, så kan du være ret sikker på, at du kan få slebet gulvet ned, om det så er planker, sildeparket, helt træ eller andet.

Sådan set er det andre facetter såsom, hvor gammelt gulvet er, hvor medtaget det er og så videre, der spiller ind på, hvordan man skal slibe det ned med en gulvafslibning.

Vi mener dog ikke, at du selv skal begynde at blive ekspert på dette område, for der findes jo allerede professionelle instanser derude, der har rigtig meget erfaring og viden med den slags, læs blot gulvkanonen blogindlæg om et specifikt emne angående gulvafslibning.

Og de har mange flere interessante blogindlæg på deres hjemmeside, som er gode at læse, hvis man bare gerne vil vide lidt mere om emnet og sætte sig ind i, hvad man ønsker gjort ved ens gulv.

Men selve udførslen er af gulvafslibningen behøver man sådan set ikke begynder at øve sig på, for selvsamme firma udfører skam den slags, så du ikke skal begynde at finde værktøj frem og begynde at lave den slags.

Sammen med dette firma kan I så finde frem til, hvad der specifikt skal ske med ens gulv, hvor medtaget det er af tidens tand, hvilket udstyr man skal bruge, hvor lang tid det vil tage og så videre, så man som kunde har et udgangspunkt efter, hvad man skal kalkulere med af tid og penge.

Men arbejdet skal nok blive gjort godt nok, så man kan være sikker på, at når gulvafslibningen er overladt i deres hænder, så skal du nok få et tilfredsstillende resultat.

Så kan du bruge den mellemliggende tid på noget, du finder interessant, vedvidende at du snart har et flot og pænt gulv at kigge på igen.

More articles