Indret dig med lamper

13 January 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Når man indretter sit hjem, så er det er en glimrende måde at afspejle ens personlige stil på. Man kan sætte sit helt eget præg på, hvilket udtryk der skal være, og hvilket indtryk man vil gøre, når man træder ind i boligen. 

Lamper kan noget helt særligt i ens hjem. De kan være med til at påvirke stemningen, med det lys de giver. Af den grund ser man også, hvordan der i et hjem kan være mange forskellige lamper. Nogle sættes op af praktiske årsager, da de måske skal give et godt arbejdslys over køkkennet eller spisebordet. Derimod kan lamper til stuen med fordel være med afdæmpet i sit lys, så man får en mere afslappet stemning med lys, som er mere dæmpet. Mulighederne er med andre ord mange, og der er heldigvis helt frie tøjler til, at man selv kan bestemme, hvordan man vil bruge lamperne i ens hjem.

Hvis du elsker at gå på jagt efter lamper, så de kan være mere end bare praktiske, så er LE KLINT lamper helt sikkert noget for dig. Lamper fra LE KLINT er ikke blot dekorative, men deres design er interessant og så giver det blikfang. Det gælder alt lige fra deres pendeller, bordlamper, gulvlamper og meget mere. 

Få inspiration til dine næste LE KLINT lamper

Hvis du ønsker at få inspiration til, hvilke lamper du kan gøre til en del af din indretning, så kan du gå på opdagelse i LE KLINTs udvalg. De har et hav et skulpturelle lamper, tidløse lamper og lamper, som helt sikkert vil blive et samtaleemne. LE KLINT er dansk design, som både er nytænkende og inspirerende. Det betyder også, at det bliver ekstra svært at vælge mellem deres forskellige modeller, hvad end du leder efter lamper til spisestuen, køkkenet, soveværelset, kontoret eller andet. 

More articles