Hvorfor male gammelt badekar?

20 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er dit badekar slidt, misfarvet og skrammet på indersiden? Så bør du få det renoveret.

Kan et badekar sættes i stand?

Det kan godt lade sig gøre at sætte et gammelt, slidt badekar flot i stand. Det kræver hjælp fra den rette fagperson som er i besiddelse af et professionelt håndelag og ditto redskaber.

Er skaderne på badekarrets emalje udelukkende af overfladisk art vil det være langt hurtigere og nemmere at lade badekarret male end at skifte det ud. Og det vil under alle omstændigheder være en del billigere.

Hvem kan male gammelt badekar?

En badekarsmaler, som er en håndværker med speciale inden for emaljering, kan male dit gamle badekar så det bliver flot og funktionsdygtigt igen.

Maling af badekar, også kaldet reemaljering, er en proces som kan minde om en autolakering. Først fjernes den gamle, slidte emalje ved slibning. Badekarrets inderside poleres så den bliver ganske jævn og ensartet. Så vil emaljens komponenter nemlig bedre kunne binde. Disse påføres lag for lag ved hjælp af en sprøjtepistol.

Når du lader en dygtig badekarsmaler forestå opgaven med emaljering af badekar tager processen sjældent mere end fire timer, hvorpå emaljen skal hærde i et døgn. Og så har du et lækkert badekar som du kan tage i brug med det samme, og som du kan have glæde af i mange år.

Hvor kan jeg finde en badekarsmaler i København?

Hvis du bor i hovedstadsområdet eller i selve København hedder din nærmeste badekarsmaler Emaljespecialisten.

Hos Emaljespecialisten kan du altid få et godt tilbud på maling af badekar. Emaljespecialisten arbejder med emaljering af badekar såvel som af fliser, klinker og håndvaske, og har således stor erfaring når det handler om at få emalje til at skinne.

Du kan læse meget mere om maling af badekar, og få et skarpt tilbud hos Emaljespecialisten.dk

More articles