Hvordan finder jeg lingeri som passer til mig

01 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af din underbeklædning – måske i en særlig anledning – bør du først og fremmest gå efter lækkert lingeri i god kvalitet. Det kan ikke nytte noget at dit undertøj er fremstillet i billige materialer med en dårlig pasform og en lav grad af slidstyrke. På den måde vil det ikke være behageligt at være iført lingeri – og tøjet vil kune have en begrænset levetid. Derfor er det vigtigt, at du finder en forhandler af lingeri, som holder en høj standard.

Hvilket lingeri skal jeg vælge?

Dernæst bør du vurdere, hvilket indtryk du ønsker at skabe med dit lingeri. Er du til det flotte og lidt bombastiske udtryk med masser af sløjfer, lacings, pyntebånd, pailletter og anden bling – eller skal det være mere enkelt? Er du til det aggressive og flirtende røde, det sexede sorte, eller måske det uskyldsrene hvide look? Er dit foretrukne materiale blonder, satin, silke, wet look, lak eller læder – og skal det være en heldragt (en såkaldt catsuit eller bodysuit), en corsage, eller et todelt bh og trusse sæt?

Der er fordele ved alle typer lingeri, og der findes utallige variationer. Det handler alt sammen om, hvordan du føler dig bedst tilpas, og hvad du mener klæder dig flottest. Lækkert lingeri skal fremhæve dine fordele – ikke omvendt.

BH og trusse sæt – det mest grundlæggende lingeri

Ejer du overhovedet ingen former for frækt undertøj, kan du med fordel starte med et grundlæggende bh og trusse sæt. Her skal du blot sørge for at få taget mål, så du kender din skålstørrelse og din bustes omkreds. Så er du godt rustet til at indkøbe lingeri online – og finde din helt egen stil! Du kan finde såvel bh og trusse sæt som meget andet lingeri i plus size på love-lingeri.dk

More articles