Hvor kan jeg tage et billigt lån online?

07 May 2021 Astrid Pedersen

editorial

Der findes den dag i dag et stort antal online långivere, som lokker med billige lån. Du skal dog træde varsomt – for låne markedet er en sand jungle med masser af faldgruber gemt i den tætte underskov.

Det er meget nemt at falde for et godt tilbud på et billigt lån med afdragsfrie perioder og lave gebyrer. Især hvis långiver kan præsentere en flot facade i form af en veldesignet hjemmeside som lover guld og grønne skove. Men du skal som nævnt tage dig i agt, for du kan hurtigt haven i kløerne på en lånehaj eller en såkaldt ågerkarl.

Det er meget vigtigt at du udelukkende vælger at låne penge online hos en vederhæftig og troværdig långiver som ikke pludselig hæver renten eller pålægger lånet høje gebyrer. Når dette sker er det som regel fordi en del af låne betingelserne har været skrevet med meget små bogstaver og dermed ikke været umiddelbart synlige for dig da du optog lånet og så er det at lånet godt kan gå hen og blive rigtig dyrt for dig.

Hvordan finder jeg den rette långiver?

Du bør vælge en bank eller et penge institut som er registreret under Finanstilsynet og dermed godkendt til at udstede forbrugslån til private kunder. En sådan långiver finder du i Ikano Bank.

Ikano Bank har igennem mange år fungeret som online udbyder af forbrugslån privatlån og kontantlån til danske kunder og udmærker sig i denne forbindelse derved at du selv har mulighed for at fastsætte løbetiden og dermed størrelsen på dine afdrag allerede inden du optager dit online lån. På den måde kan du tilpasse afdragene dit budget og således altid være i stand til at opretholde din del af låne aftalen.

Du kan læse mere, og optage et billigt lån hos Ikano Bank, på hjemmesiden https://ikanobank.dk/kampagnesider/billige-laan.

More articles