Hvilken bh skal jeg vælge?

04 April 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når du står for at skulle vælge en bh, skal du først og fremmest kende din bh størrelse. En bh’s størrelse er bestemt ved to mål: Skålens størrelse og bustens omkreds. Skålstørrelsen er angivet med et bogstav, for eksempel A, B eller C, og bustens omkreds er angivet i centimeter, for eksempel 75, 80 eller 85. Du kan selv tage dine bh mål og dermed finde frem til din bh størrelse, eller du kan få ekspedienten i en lingeri butik til at hjælpe. På den måde er du godt rustet til at købe bh online.

Dernæst skal du bestemme dig for hvilken type bh som passer bedst til din bygning. Er du udstyret med en lille barm, og ønsker du at den skal syne af lidt mere, kan du for eksempel vælge en vatteret bh. I en vatteret bh er skålene fyldt ud med et formstøbt materiale, for eksempel vat eller skum, som får barmen til at fremstå mere fyldig. Ønsker du dig en flot kavalergang, kan du vælge en push up bh, hvor bunden af skålene er forsynet med en pude af skum eller gel, som skubber brysterne op og ind mod hinanden.

Pigen med den tungere og mere fyldige barm kan med fordel vælge en full cup bh, som støtter, løfter og former brysterne samtidig med at den skåner ryg og skuldre. En full cup bh er den perfekte løsning, hvis du ønsker den fuldendte timeglas figur.

Find bh sæt med matchende bh og trusse online

Hvis du ønsker at gøre dit udtryk helt perfekt, vælger du at supplere din nye bh med en trusse som passer til. Trusser fås ligesom bh’er i forskellige varianter – og her er det bare om at finde det helt rigtige sæt! Du kan finde flotte, frække og forførende bh sæt i den online shop på love-lingeri.dk.

More articles