Hvem skal du bruge ved fraflytning?

05 May 2021 Steffen Hansen

editorial

Når man flytter fra et hus eller en lejlighed, som man har lejet gennem en udlejer, så kan det være, at man selv skal stå for at finde håndværkere til renovering af boligen. I dette indlæg kommer vi ind på hvilke håndværkere du skal bruge, og hvorfor du skal bruge dem.

En gulvmand

Det er de færreste udlejere, som ikke vil have, at man skal sørge for at få renoveret gulvet, når man fraflytter en lejebolig. Derfor kan det være nødvendigt at hyre en gulvmand, som kan stå for at slibe, lakere og klargøre gulvet. Hvis det står slemt til, så kan det være nødvendigt, at få en gulvmand til at udskifte gulvet, dog er dette typisk ikke nødvendigt.

En maler

De fleste lejligheder skal males, når man fraflytter dem. Derfor kan det være nødvendigt at bestille en maler til at klare denne opgave. Ved at hyre en maler, så slipper man for at skulle bøvle med det selv, og man gør udlejeren tilfreds. Her er det dog et godt tip at bestille malingen selv online på en online butik, da det ofte kan købes billigere her end så mange andre steder. På den måde kan du spare penge, selvom du skal bruge penge på maleren.

En kombination

Hvis du er heldig, så kan du finde et firma, som kan hjælpe med begge dele. Altså et firma, som både kan male lejligheden og stå for at slibe gulvet. På den måde kan det være, at du kan få et billigere tilbud, da de kan optimere deres tid brugt på lejemålet, og derved ikke er flere som skal køre frem og tilbage. Den nemmeste måde at finde ud af, om der er et firma der kan begge dele, er ved at ringe til dem og høre dem ad, om det er noget de kan hjælpe med.

More articles