Hvad koster en terrasse?

19 September 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Der er mange faktorer der spiller ind når man skal finde en pris på en terrasse. Hvor stor skal den være, hvilken træ skal den bygges i, skal den males, skal den være overdækket eller ej. Bygger du den selv eller skal du have en uddannet tømrer til at bygge den.

Som udgangspunkt kan du forvente at jo bedre træ du vælger, jo dyrere bliver den men den vil også holde længere. Så i virkeligheden er det måske bedre at kigge på den årlige pris, når man spørger hvad koster en terrasse.

Få råd og vejledning før start

Inden du tager en beslutning omkring en terrasse, så start med at få råd og vejledning af din tømrer. Han har lang erfaring i at bygge og kan med sikkerhed komme med nogle gode ideer og råd, som i sikkert ikke havde tænkt på. Det kunne f.eks. være at få terrassen helt eller delvis overdækket, så den også kan bruges i dårligt vejr.

Han kan fortælle jer om fordelen og ulempen ved de forskellige typer af træsorter. Det er sjældent en god ide at købe det billigste, for det holder sjældent særlig mange år og så skal du igang med at udskifte planker med jævne mellemrum. Noget de fleste sjældent syntes er det mest fantastiske at bruge en weekend på.

Han kan også hvis ønsket komme med forslag til hvor i kunne få en ekstra terrasse. Det kunne være på jeres ynglingssted i haven og måske kunne man også bygge et lille shelter, så det var muligt at sove ude under åben himmel, på de lune sommeraftener.

Vælger du at bruge en tømrer til at få bygget din terrasse, så kontakt mindst tre forskellige og bed om en pris. Dermed mindsker du risikoen for at have ringet til den dyreste i området.

 

More articles