Hvad du bør have med på messe

10 June 2022 Steffen Hansen

editorial

Når man skal på messe med sin virksomhed, så er det vigtigt, at man sørger for at være synlig på messen. Derfor er der nogle ting, som man bør tage med, for at gøre dette. I dette indlæg kan du finde inspiration til, hvad du bør tage med på messe, så I bliver mere synlige derude.

Reklameballoner

En ting der er sjov at tage med, det er reklameballoner. Det er sjovt, fordi man kan bruge dem som dekorationer, men også fordi de kan gives til gæsterne, eller hvis man er lidt fræk, så kan man fylde dem med helium.

Ved at gøre dette, så kan de give en sjov oplevelse, men også holde sig selv oppe.

Reklameballoner

Kuglepenne med logo

Kuglepenne med logo er en klassiker, når man skal på messe. De er lette at dele ud, og det er de færreste, som ikke kan bruge en ny kuglepen.

Derudover så er de billige at få produceret, og man kan derfor nemt tage mange med, så man kan give dem ud til en masse. Det er dog vigtigt, at man finde en kuglepen, som er behagelig at skrive med, da folk ellers ikke kommer til at bruge dem efterfølgende.

Bolsjer

Chancen for, at du finder nogen, som ikke gider at have bolsjer er minimal. Derfor er det altid en god idé at tage bolsjer med. Bolsjer kan købes mange steder, men hvis man vil gå den ekstra mil, så får man nogle lavet med logo på indpakningen. Ved at gøre dette, så får man automatisk mere reklame, og er derved mere synlig.

Hvis de så ovenikøbet er super lækre også, så vil man hurtigt opleve, at snakkende går, og at alle til messen derfor nok skal komme forbi. En god idé er derfor også, at man har flere forskellige smage, så de selv kan vælge noget de kan lide.

More articles