Her finder du hjælp til en professionel gulvafslibning i Skanderborg

14 June 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Er du en af de 80 % i Danmark, som har trægulve i din bolig? Trægulve er smukke, stilrene og giver et fantastisk præg til hele rummet og boligindretningen. Du kan i dag få trægulve i mange forskellige varianter og træsorter. Her kan du blandt andet vælge mellem bøg, eg, valnød, ask og mange flere, alt efter om du er til et lyst eller mørkt trægulv.

Du er sikkert også opmærksom på at sådan et trægulv desværre ikke kan holde for evigt. Har du derfor gulvbrædder i dit hjem, vil du opleve at der med tiden kommer mærker, ridser og misfarvninger i trægulvet. Det kan komme ved almindelig hverdagsbrug, hvis det er rum, som du bruger meget. Det kan særligt være i områder, hvor du har spisebordsstole uden tæppe under eller ved sengen og sofaen. Det kommer også hurtigere, hvis du enten har hund eller kat, da deres negle sætte sine spor i trægulvets overflade.

Der er dog heldigvis en løsning for at kunne passe og vedligeholde sine trægulve.

Derfor skal du vælge en gulvafslibning til dit trægulv

For at kunne genopfriske dit trægulv, så det ser pænt og velholdt ud, kræver det enten en gulvafslibning eller gulvafhøvling. Hvis du har været god til at passe dit gulv og der ikke er nogle større skader, kan du nøjes med en gulvafslibning. Det er et mindre indgreb, som giver et helt fantastisk resultat. Du vil dermed fjerne misfarvninger, små mærker og ridser på trægulvets overflade, så det kommer til at stå så flot som nyt igen.

Du kan enten vælge selv at slibe dit gulv eller hyre en professionel fagmand til opgaven. Hvis du gør det selv, skal du være opmærksom på at det er tidskrævende og at du kan håndtere en professionel maskine. Vi anbefaler klart at overlade det til en professionel fagmand. Her kan vi anbefale https://gulvkanonen.dk/gulvsliber-skanderborg/, som holder til i Skanderborg.

 

More articles