Har du også svært ved at bruge andet end Makita?

23 June 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

I så fald er du ikke alene!

Der er bare noget ved at finde ud af, hvad det er, man er til, og hvad der ikke fungerer for en.

For nogle sker det i en tidlig alder, mens andre finder ud af det med tiden, og så holder de sig helst til det eller vælger det, når der er et valg.

Det handler om værktøj, og mange finder ud af, at de fungerer bedst sammen med Makita værktøj uanset, hvad det er for en slags værktøj af arten, for de er bare bedst i alle kategorier, og så er der ingen grund til at undersøge, om der skulle være andre mærker, der er bedre.

Der er venner, kollegaer med videre, som der siger, at man er helt galt på den, og at de bruger et andet mærke eller kun nogle ting fra Makita, men du mener, at det er dem, der tager fejl, og så kan man næsten ende i ophedede diskussioner.

makita

For nogle er der bare ikke andet end Makita

Det er en smags sag for mange, men det er beviseligt, at der er mange firmaer og butikker, der fremhæver Makita, og der er endda nogle steder, hvor de udelukkende fører Makita, og det er ikke fordi, de har fået et godt tilbud om et samarbejde, men de mener selv, at dette mærke er det bedste, og så er der ingen grund til at føre noget andet til deres kunder.

Man ender med at sværge til Makita hele livet, og man er ikke bange for, at man kommer til at gå glip af noget bedre, for det kan umuligt forekomme.

Desuden sender Makita tit nyt og spændende på banen, og siden de har vist sig altid at lancere noget af det bedste, så kan man være ret sikker på, at de fortsætter med at gøre det.

More articles