Giv gulvet en kærlig hånd med en gulvafslibning i Dragør

30 November 2020 Camilla Skøtt

editorial

Bor du i den skønne natur ved Dragør – måske i et lille byhus eller en dejlig lejlighed – og trænger dit trægulv til en kærlig opdatering? Så kan du med fordel overveje en gulvafslibning.

Når tidens tand får sit tag i dit trægulv, mister det meget af sin glans. Det bliver træt, trist og gråt at kigge på, og du kan hurtigt komme til at savne det flotte og skinnede gulv, du sikkert havde, da du flyttede ind – eller som boligen i hvert fald er født med. 

Hvad gør du så?

Det er heldigvis ret enkelt: Du får en gulvafslibning. Gulvafslibning København udfører gulvafslibning i Dragør, og med mere end 25 års erfaring i bagagen kan du være helt sikkert på et flot og professionelt resultat.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Nu taler vi om en gulvafslibning, men hvordan ved du egentlig, om det er en afslibning eller en afhøvling, du har brug for? Det afhænger meget af gulvets nuværende stand, og det kan være svært at sige, hvis du ikke har erfaring med slibning af trægulve.

Vil du have svar med det samme, kan du med fordel kontakte et gulvfirma, som kan besigtige gulvet og komme med et bud på, hvordan det bedst sættes i stand – men vil du hellere selv komme med det første bud, er der et par ting, du kan kigge efter. Der er nemlig nogle ting, der kun kan fikses med en gulvafhøvling, og det gælder blandt andet:

– Dybe hakker og skrammer

– Gamle lim- og malingrester

– Fernis

– Store ujævnheder

Er dit trægulv derimod kun slidt på overfladen, og er det ubetydelige skrammer, der præger det, så er det ofte nok med en gulvafslibning og en efterfølgende overfladebehandling, der kan skærme brædderne mod fremtidens brug. Her falder det primære valg som regel på enten olie, lak eller sæbe – er du i tvivl, så spørg din gulvmand.

More articles