Giv dit træværk en makeover

13 October 2020 Maya Hindsberg

editorial

Langt de fleste sommerhuse, kolonihaver eller villaer har en form for træværk på deres grund som f.eks. en træterrasse. Træværk skal med jævne mellemrum vedligeholdes. Betydende at træet skal ses igennem for råd og sandsynligvis males. Inden man kan begynde at male, er det dog en rigtig god ide at få træværket sandblæst.

Hvad er en sandblæsning?

Når træ bliver udsat for tid og vind og vejr, vil der meget naturligt opbygge sig skidt og snavs og måske endda alger. Malingen begynder også at skralde af og alt i alt begynder træværket at se hærget ud. 

En sandblæsning kan være løsning på mange af de problemer, da den netop fjerner gammel maling og skidt og snavs så træet bliver nøgent og rent. Det gør det ikke bare nemmere at se, om der er gået råd i træet og det derfor skal udskiftes, men gør også at det efterfølgende maler resultat bliver bedre, da malingen vil holde længere. Du kan evt. få en maler på Frederiksberg til at kigge på dit træværk og bedømme dets behov og male det.

Ring og modtag 3 tilbud

Hvis du er heldig og kender en maler i forvejen, så bør du helt klart få dem til at hjælpe dig, hvis du ikke kender en, skal du derimod bruge lidt ekstra tid på at finde den rette til jobbet. Det er nemlig en rigtig dårlig ide at gøre brug af den første, du finder på google. Du risikerer nemlig at få kontakt til den dyreste og måske endda den dyreste i dit område. Ring derfor og få tre tilbud, så du har en ide om, hvad der er en fair pris.

Udover pris bør du også få oplyst, hvilken maling de bruger. Maling har nemlig stor betydning for, hvor godt resultatet holder. Jo bedre maling, jo bedre resultat og jo længere til, at du skal have malet igen. 

More articles