Gammelt trægulv? Få en gulvafslibning

18 June 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Gamle trægulve kan være utrolig charmerende. De kan nemlig have hver deres unikke udseende, og det kan give noget ekstra særligt til et hjem. De gamle trægulve vil selvfølgelig klæde en bolig mest, hvis de er blevet plejet og vedligeholdt løbende. Ellers kan du stå med et trægulv, som du måske mest af alt har lyst til at fjerne eller forvandle så det får nyt liv. Hvis du tænker, at der skal gøres noget ved dine trægulve, så kan en gulvafslibning være lige den løsning, du leder efter. 

Genskab et smukt trægulv med en gulvafslibning

En gulvafslibning kan gøre selv et gammelt trægulv til noget, der vil klæde din bolig. Det skyldes både kombinationen af selve gulvafslibningen, og så også den efterbehandling, som gulvet vil få. Ved en gulvafslibning er et gulvfirma inde og slibe omkring 1 millimeter af gulvets overflade. Det er lige præcis nok til, at diverse overflade ridser med mere kan fjernes. Samtidig så kan en gulvafslibningen også fjerne den efterbehandling, der tidligere har været på gulvet, så man kan nå ned og arbejde med træet. 

For at nå bedst muligt i mål så er det en fordel, hvis du finder et professionelt gulvfirma. De vil have den erfaring, der er nødvendig for arbejdet i dit hjem. Og samtidig vil de også have maskiner og diverse udstyr og materialer, som også skal bruges. Du kan derfor være sikker på, at du ender med et trægulv, som kan give din bolig et helt nyt indtryk. Gulvet har nemlig utrolig meget at sige for den fornemmelse, man får, når man træder ind i et hus, lejlighed eller andet med trægulv. En gulvafslibning kan derfor også være en glimrende måde at skabe fornyelse på – og så vil det også være en meget billigere løsning, end hvis man ville have helt nye trægulve. 

 

More articles