Forbyg besøg af skadedyr

08 August 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Selvom det er umuligt helt at undgå besøg af skadedyr. Bare tanken om undgå myrer eller besøg af en hveps kan virke latterlig. Imidlertid er der meget man som boligejer kan gøre, for at mindske skadedyrerne interesse for at flytte ind. 

For at mindske skadedyrs interesse i din grund, især dem der virkelig er irriterende, som rotter og hvepse, er det vigtigt at din grund er ryddet og der ikke findes mørke og fugtige områder. Så fjern alt hvad der ligger på din grund der kan bruges som en redde, for et rottepar, der søger et sted, hvor de kan starte en familie. Altså alt fra en våd, mørk og gammel brændestabel, til de flamingokasser du bruger til at dyrke tomater i. Du kan få råd og vejledning til skadedyrsbekæmpelse i Fredericia.

Det gælder også hvis du f.eks. får besøg af andre skadedyr. Har du været på ferie i udlandet, kan du have været så uheldig at have fået væggelus med hjem. Det er stort set umuligt selv at få dem dræbt og her bør du så hurtigt så muligt få en skadedyrsbekæmper ud. Især så de ikke brædder sig.

Glem ikke kloakken

Et sandt paradis for rotter er en kloak og begynder der at lugte af kloak. Du vil ikke være i tvivl hvis det er. Det er en meget skarp og markant lugt.

Begynder det at lugte af kloak er det vigtigt at du kontakter en autoriseret kloakmester og få ham til at lave en Tv-inspektion af din kloak. Du kar pligt til at sikre at din del af kloakken er i orden og der ikke er rotter.

Hvis det viser sig at der er et hul hvor rotterne kan komme ind, vil kloakmesteren lukke hullet. Det er samtidig en god ide at få sat et filter op på den del af kloakken, der fører op til din bolig.

More articles