Flotte plankeborde passer ind i alle skandinaviske hjem

16 January 2022 Kamilla Sonne

editorial

Er ud på jagt efter et nyt, rustikt bord til boligen? Så er plankeborde bestemt en trend, som er værd at hoppe med på.

Træborde er nemlig blevet utroligt populære i de skandinaviske hjem over de seneste år. Det skyldes flere ting og mange af de egenskaber, som træet har.

Ikke alene er plankeborde rustikke og passer ind i de fleste hjem. Det er ikke mindst tilfældet, fordi de fås med mange forskellige træsorter og udseender. Men træborde er også utroligt praktiske på den måde, at overfladen er utroligt hårdfør og kan holde til lidt af hvert.

Plankeborde er derfor det oplagte valg til fx børnefamilien, der gerne både vil have noget, der ser godt ud, men som man også er fri for at være nervøs over tager skade.

Stort udvalg af plankeborde hos Hipstory

Er man vild med træborde, har man sikkert også hørt om Hipstory. De havde nemlig deres store gennembrud med flotte håndlavede plankeborde.

image

I dag står deres borde i mere end 15.000 danske hjem. Derfor har de med garanti også et flot bord, som passer ind i netop din stue.

Det særlige ved træborde er det naturlige og dynamiske materiale. Derfor er der ikke to plankeborde, der er ens.

Samtidig har det ofte en beroligende effekt, når man bringer naturmaterialer som træ ind i boligen.

Find dit nye bord i dag

Hvis du er ved at flytte, eller det bare er tid til noget forandring i spisestuen, er plankebordene fra Hipstory altså værd at se nærmere på.

Det er nemlig ikke kun flotte træborde i mange varianter, men de fås også til konkurrencedygtige priser. Det er skabt ud fra filosofien om, at flot design og godt håndværk ikke behøver koste en formue.

Derfor er det oplagt at se nærmere på plankeborde fra Hipstory, næste gang du leder efter et nyt spisebord.

More articles