Find en god og stabil varmepumpe

21 December 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når fyret skal skiftes ud er det smart at overveje alternativerne. Hvis du ønsker at spare penge og give din bolig en grønnere profil kan du med fordel kigge i retning af en varmepumpe.

Er det dyrt at skifte til en luft/vand varmepumpe?

Du skal selvfølgelig regne med at det at etablere en varmepumpe løsning er forbundet med en større engangs udskrivning. Det kan dog altid betale sig at skrotte fyret til fordel for en luft til vand varmepumpe da du får meget mere varme for dine penge.

En varmepumpe er nemlig langt mere energieffektiv hvilket vil sige at den i højere grad formår at udnytte den tilførte energi. Når du således bruger mindre energi på at varme boligen op sparer du penge. Og så skåner du samtidig vores allesammens klima.

image

Hvad koster en varmepumpe?

Prisen på varmepumper varierer en del alt afhængig af varmepumpens kapacitet, producent og energimærke. Du kan ikke altid regne med at den dyreste varmepumpe er den rette for dig – eller at det kan betale sig at vælge den billigste model.

Hos Amalo kan du altid få oplysninger omkring den aktuelle luft vand varmepumpe pris. Samtidig kan du få hjælp til at vælge den varmepumpe som passer bedst til din bolig.

De dygtige VVS installatører og teknikere hos Amalo har mange års erfaring inden for netop luft/vand varmepumper og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med at finde netop den luft til vand varmepumpe som kan varme brugsvand og cirkulationsvand i det omfang som svarer til boligens størrelse og husstandens behov. På den måde kan du optimere du din investering og dermed sikre familien varmt vand i haner og varmeapparater mange år fremover.

Du kan altid kontakte Amalo for en uforpligtende snak om dine behov for rådgivning angående valg af luft til vand varmepumpe. Få mere information på Amalo.dk

More articles