Find det billigste kontant lån

20 May 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Markedet for kontantlån eller forbrugslån er i Danmark præget af hård konkurrence, hvilke er til din fordel som låneansøger. Desværre kan det også virke ganske uoverskueligt at finde rundt i de forskellige tilbud, når man ikke vil risikere at betale mere for lånet end nødvendigt.

Det er heldigvis nemt at finde hjælp på en af de sammenligningssider der findes på internettet. De har undersøgt de forskellige lån og hvis du giver dem få oplysninger tilbyder de at finde mindst 3 lån du kan ansøge og sammenligne. Det er tid der er givet godt ud og det tager kun få minutter at ansøge. I nogle tilfælde er det kun nødvendigt at sende en ansøgning afsted og så vil bankerne byde ind med et tilbud, som du så kan kigge på. Du kan læse mere om kontantlån her https://ikanobank.dk/kampagnesider/kontantlaan.

Hvad skal du være opmærksom på, når du låner?

Når du låner skal du først og fremmest være opmærksom på, hvad det koster at låne pengene og om der er skjulte omkostninger og gebyrer, som gør lånet dyrere end forventet. 

Når du skal sammenligne lån er det ÅOP, lånets årlige omkostninger i procenter, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne. Står der i tilbudet at du ikke kan tilbagebetale eller at det er omfattet af store omkostning, skal du se dig om efter et andet lån.  

Du skal også være opmærksom på om det er et gebyr frit lån eller om du skal betale et gebyr hver måned når du skal betale et afdrag. Det kan i sidste ende ende med at blive til et dyrt lån, selvom renterne er lave. 

Det er også en god ide at være opmærksom på hvad det koster at betale for sent, enten fordi du ikke kan betale eller hvis du har glemt det. Det er som regel dyrt. Derfor er det en god ide at tilmelde lånet til automatisk betaling.

More articles