Find den sødeste regnmåler til din romantiske have

24 May 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du godt i gang med at gøre haven sommerklar – og skal den være en tand mere charmerende her i 2021? Så bør du overveje at anskaffe en kær regnmåler.

Hvad er en regnmåler?

En regnmåler er, som navnet måske nok kan antyde, et aggregat som anvendes i forbindelse med måling af mængden af nedbør over en vis periode.

Nu om stunder vil en moderne regnmåler som anvendes i professionel sammenhæng, for eksempel i plantager eller i gartnerier, være digital i tilsnit. Men i gamle dage bestod en regnmåler blot af et helt analogt måle glas fastgjort på en pind. Mængden af nedbør ville således kunne aflæses direkte på måle glasset.

Den dag i dag betragtes denne type regnmåler som en forældet metode til måling af nedbørs mængden – især fordi man hurtigt vil kunne tjekke denne på Meteorologisk Instituts hjemmeside, eller via en app. Derfor tjener en regnmåler fortrinsvis et æstetisk formål.

De regnmålere du kan købe til din have er således mestendels pyntegenstande som er med til at give haven personlighed og charme. Er du den romantiske type sætter du sikkert pris på søde nips til haven i form af eksempelvis regnmålere, fuglebade, redekasser, insekt hoteller og andet som kan være med til at skabe en hyggelig atmosfære. Og så er en fin og finurlig regnmåler sikkert lige noget for dig.

Hvilken slags regnmåler skal jeg vælge?

Hos Gladegaver.dk finder du et stort udvalg af regnmålere som matcher en hver smag. Hvis du gerne vil give haven et retro eller vintage look and feel kan du med fordel vælge en af de smukke og pyntelige regnmålere i støbejern som både har krummelyrer og gesvejsninger – eller måske endda en sød lille fugl som vogter over regnmålerens måle glas.

Se det store udvalg af regnmålere i den online shop på Gladegaver.dk.

More articles