Find den rette skønhedsbriks til din klinik

09 January 2021 Astrid Pedersen

editorial

Arbejder du som negletekniker, kosmetiker eller kosmetolog? Så bør du overveje at udstyre din klinik eller salon med en rigtig professionel skønhedsbriks.

Hvad er en skønhedsbriks?

En skønhedsbriks er en behandler briks som er særligt tilpasset anvendelse i skønhedsklinik eller kosmetisk klinik. Hvor en massagebriks har ansigtsstøtte så klienten kan ligge på maven vil en skønhedsbriks typisk være udstyret med hæve sænke mekanisme og mulighed for at konvertere briksen til en stol.

På den måde kan du behandle klienter i såvel siddende som liggende stilling – og du kan lægge din klient ned undervejs i behandlingen hvis vedkommende for eksempel er iført en ansigtsmaske som skal trække i mange minutter.

Du vil også kunne find skønhedsbrikse som har separate benstøtter hvilket muliggør behandling af fødderne hver for sig. Og så har en skønhedsbriks i reglen rigtig mange muligheder for justering og tilpasning hvilket øger komforten for din klient og ergonomien for dig som behandler.

Hvorfor skal jeg have en skønhedsbriks i min klinik?

Måske tænker du at du klarer dig fint med en almindelig stol eller et improviseret leje. Det kan også godt lade sig gøre at foretage relativt korte behandlinger med disse redskaber til rådighed. Men hvis du ønsker at tilbyde længerevarende og dybdegående behandlinger, eller måske flere behandlinger ad gangen, er det en god idé at have den rette briks. Ellers bliver det hurtigt ubehageligt og utrygt for klienten – og så vil vedkommende måske få lavet sin ansigtsbehandling eller sin pedicure et andet sted fremover.

Samtidig vil din arbejdsstilling være langt fra optimal hvis du bruger en dårlig briks eller en almindelig stol til arbejdet i din skønhedsklinik. Du vil tydeligt kunne mærke forskel med en rigtig skønhedsbriks – og det vil klienterne også.

Hvis du leder efter en billig skønhedsbriks i høj kvalitet kan du finde et velsassorteret udvalg på altermed.dk.

More articles