Find brugte biler i Danmark på dansk bilportal

20 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

Kan familien ikke længere klare sig med kun én bil – og er I derfor i markedet efter et supplement til den hjemlige vognpark? Så kan det godt betale sig at kigge i retning af brugte biler til salg. Du vil nemlig efter al sandsynlighed ikke kunne finansiere en fabriksny bil uden at tage et lån. Og er familien vokset, kan det sagtens ske at du har mere vigtige ting at bruge dine penge på end afbetaling på et dyrt bil lån.

En ny bil er en dyr bil i Danmark

Grunden til de skyhøje priser på spritnye biler hos de danske bil forhandlere skyldes primært de høje afgifter som de nyeste bil modeller er pålagt af den danske stat. Når priserne på den måde bliver pustet kunstigt op betyder det ikke kun at du skal ud og låne penge for at få råd til at købe en ny bil. Det betyder også at det forventede værdi tab på din nye bil bliver så meget desto mere voldsomt.

Værditabet, som påbegyndes fra det øjeblik bilen triller ud over kantstenen foran forhandlerens butik, koster i løbet af bilens første tre til fem leveår det meste af dens nyværdi. Dette er rigtig ærgerligt for dig som køber ny bil. Og derfor bør du i stedet overveje om ikke familiens nye bil skal være en brugt en af slagsen.

Køb en brugt bil og spar penge i det lange løb

Når du køber en brugt bil, som allerede har smidt det meste af sin nyværdi, slipper du for at skulle betale de høje afgifter. Samtidig kan du stadig få rigtig meget bil for dine penge hvis du gør dig umage med udvælgelsen af din nye brugte bil. Hos Biltorvet kan du hver dag finde opdaterede annoncer for brugte biler til salg over hele Danmark.

More articles