Få rådgivning til dit boligkøb hos eBoligadvokat

22 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når du står for at skulle købe hus eller lejlighed er det vigtigt at du sikrer dig at den til handelen hørende købsaftale er forsynet med det der kaldes et advokat forbehold. Et advokat forbehold giver dig fjorten dage til at gennemlæse al dokumentation som måtte vedrøre boligen eller selve handelen.

Det er en stor beslutning at købe bolig, og der er mange penge på spil. Derfor kan det godt betale sig for dig at sætte dig ind i alle relevante sagforhold inden du siger endeligt ja tak til at købe.

Kontakt din boligadvokat når dokumentationen skal læses igennem

Med et advokat forbehold er boligen reserveret til dig i fjorten dage. Inden for dette tidsrum kan du når som helst trække dig for handelen uden at de koster dig en krone. Grunden til at dette vindue kaldes et advokat forbehold er at man som bolig køber som regel vil vælge at lade en boligadvokat forestå den nødvendige gennemlæsning af dokumentation som nævnt oven for.

En boligadvokat vil vide præcis hvad han eller hun skal kigge efter for at kunne give dig den optimale rådgivning. Budgetter og regnskaber for den bolig forening til hvilken din ønskelejlighed hører kan afsløre en mangelfuld økonomisk drift eller administration af ejendommen. Referater fra bestyrelses møder eller general forsamlinger i foreningen kan give et fingerpeg om forestående projekter som kan have betydning for foreningens – og dermed din boligs – økonomi.

Er det et hus, du har i kikkerten, vil din boligadvokat også gennemgå diverse lokal planer for at se om der er planer om opførelse af bygninger eller anlæggelse af veje nær din nye bolig. Dette kan nemlig påvirke dennes værdi i fremtiden, hvilket er nok så væsentligt for din økonomi.

Hvor finder jeg en dygtig boligadvokat?

Hos eBoligadvokat kan du altid få den bedste køberrådgivning til en lav pris – læs mere på eboligadvokat.dk

More articles