Få nye og pæne gulve

13 January 2020 Signe Hansen

editorial

Dit hjem er dine rammer. Den base, hvor du skal kunne lade op, slappe af og bruge sammen med de værdifulde mennesker, der er i dit liv. Det er også et sted, hvor du inviterer folk ind for at spise middag eller holde møder. Det kan gøre utroligt meget for et rum, at gulvene fremstår pæne, sunde og flotte. Derfor kan det også være værd at overveje at gå til en professionel gulvsleber, der kan slibe- eller høvle dine gulve og give dem den behandling de har behov for, så du kan bruge dem mange år fremad.

Hos GulvKanonen i Nyborg kan du få venlig og grundig vejledning inden de går i gang med arbejdet. Det er vigtigt, fordi der er stor forskel på, hvilken slags gulve, der skal slibes og hvilken overflade du ønsker at få, når arbejdet er slut.

De starter med at lave en grovslibning af gulvet, hvor gamle rester fra andre efterbehandlinger fjernes. Derudover får du en flot og jævn overflade. Dernæst giver de gulvet en finslibning, der fungerer som en klargørelse til efterbehandlingen. Med finslibningen bliver gulvets overflade glattere, hvilket giver et langt flottere resultat til sidst.

Til sidst går GulvKanonen ind med efterbehandlingen med et materiale, der matcher dit behov. Det kan for eksempel være, at du har behov for en høj slidkapacitet på dine gulve, og det er vigtigt, at efterbehandlingen matcher det. Derudover får du god og grunding vejledning i alt hvad de skal være opmærksom på i forhold til at holde dine gulve ved lige og passe på slibningen og efterbehandlingen.

At slibe gulve er en stor proces, der kræver et professionelt håndelag og en grundig viden. Derfor kan du selvfølgelig godt slibe dine gulve selv, men det bliver typisk væsentligt dyrere på grund af de mange krævende instrumenter og maskiner, som arbejdet kræver.

More articles