Få malet dit sommerhus af et malerfirma

19 July 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Et nymalet sommerhus der står i solen er nu engang pænere end et hvor malingen er ved at skalle af. Samtidig har træet også godt af at få jævnlig maling. Et sommerhus med en træfacade vil holde længere når det bliver vedligeholdt og bliver malet. 

Inden det bliver malet er det en god ide at starte med at sandblæse facaden. En sandblæsning vil fjerne al den gamle maling, hvis der er alger og al den skidt og snavs som ellers har samlet sig i løbet af årene. Det er vigtigt at der kun bliver brugt fint sand til sandblæsningen, da træet ellers kan blive ødelagt. Det skal også have tid til at tørre inden der males, da der ellers er risiko for at der kommer fugt i træet. Du kan læse mere her https://malerkanonen.dk/malerfirma-graested/.

Sandblæsningen har yderlig den fordel at det er nemmere at se om der er nogle planker i facaden skal udskiftes inden der bliver malet. Det endelige resultat vil også blive markant flottere, end hvis man havde sprunget over hvor gærdet er lavest og bare malet uden på den gamle maling.

Sæt tid af til at finde den rigtige maler

Det er en god ide at sætte tid af til at finde den rigtige maler. Det vil med stor sandsynlighed ikke alene spare dig for penge men også en del frustration. Kontakt gerne flere malere, helst mere end 3 og få dem til at sende et tilbud.

Det skal være et tilbud, hvor de også fortæller hvilken maling de benytter sig af. Er det en dårlig kvalitet, vil du skulle male igen efter få år. Omvendt vil det vare lang tid før du skal male igen, hvis der er brugt en god kvalitetsmaling. Det betyder også at det ikke nødvendigvis er det billigste tilbud, der er det bedste.

More articles